Velkommen til Hollaback! Oslo

Har du noen gang opplevd noe ubehagelig på gaten, i parken, eller på trikken? Har en fremmed person noen gang sagt noe upassende til deg, eller rett og slett grafset på deg? Uønsket oppmerksomhet og seksuell atferd i offentlig rom er et stort problem, som mellom 70-99% av kvinner verden rundt har opplevd en gang i sitt liv (Livingstone 2015). Det er ikke greit, og Hollaback! vil få en slutt på det.

Hollaback! Oslo er en del av en internasjonal ‘anti-street harassment’ bevegelse, med røtter i 26 land. Vær med å ende street harassment i Oslo, og gjøre gatene trygge for alle! Start med å dele din historie, støtte andre, les mer om oss, eller sjekk ut ressursene våre.

 

We’ve got your back!

Oslo has the power to end street harassment.

 

-Hollaback! Oslo teamet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *